Ga op een natuurlijke manier ondernemen

 

Herken je dit?

Vol enthousiasme begon jij met jouw praktijk. Jij bedacht een naam, ontwikkelde een logo, richtte een werkruimte in, lanceerde jouw website. Trots zette jij jouw handtekening onder de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels is van die trots en dat enthousiasme weinig meer te merken. Jij werkt jou 3 slagen in de rondte, benut ieder moment om iets te doen voor jouw bedrijf en toch heb jij nauwelijks omzet.

Jij snapt er niets van. Anderen zijn wel succesvol. Diep van binnen weet jij dat jij minstens net zo goed, zo niet beter bent. Alleen kan jij niet benoemen waarin jij dan beter bent, want jij vindt het vanzelfsprekend wat jij kan. Vanuit die bescheidenheid vind jij het lastig om te gaan staan voor wie jij bent en wat jij voor iemand kan betekenen.

Koude acquisitie, netwerken, posts plaatsen op social media. Jij doet dit, “omdat dat nu eenmaal nodig is om een business te bouwen”. Maar ondertussen gruwel jij ervan, doe jij dit met veel weerstand. Met vervolgens 0,0 resultaat. Op mails reageert niemand, bij telefoontjes word jij afgescheept, op posts krijg je geen enkele reactie. Krampachtig blijf jij volhouden. Eens moet toch het tij keren?

Jouw partner gunt jou dat jij doet waar jij blij van wordt. Doordat jij echter weinig financiële inbreng hebt, voel jij je steeds meer afhankelijk van zijn salaris. En durf jij ook niets erover te zeggen dat jij wel minder wil doen in het huishouden zodat jij meer tijd krijgt om echt voor jouw bedrijf te gaan.

Ondertussen hoop jij dat anderen niet vragen naar hoe het met jouw praktijk gaat. Jij schaamt je om te moeten toegeven dat na zoveel tijd het nog steeds niet gelukt is om een beetje redelijke inkomstenstroom te krijgen. Jouw enthousiasme en zelfvertrouwen om van jouw praktijk een succes te maken naderen het 0-punt.

Na het doorlopen van het traject “Op een natuurlijke manier ondernemen”:

Geniet jij van meer rust in jouw hoofd en lijf, omdat jij weet wie jij van nature bent en welke manier van ondernemen daarbij past.

Weet jij wat jouw onderscheidende kenmerken zijn.

Heb jij een concrete gebruiksaanwijzing waar jij altijd weer op terug kan vallen.

Begrijp jij hoe jij de relatie met anderen kan beïnvloeden.

Voel jij voldoening, innerlijke rust, succes en tevredenheid omdat jij niet tegen jouw natuurlijke energie ingaat maar er juist optimaal gebruik van maakt.

Is er iets bij jou geprikkeld, ben jij nieuwsgierig, heb jij het gevoel dat dit traject bij jou past?

Zet dan die eerste stap. Behalve 30 minuten van jouw tijd kost het jou helemaal niets. Voor het succesvol verloop van dit traject is het namelijk heel belangrijk dat wij een klik hebben.

Ik beloof dat ik geen salespraatje houd en dat jij na afloop minimaal 2 ideeën hebt over hoe jij het beste jouw natuurlijke persoonlijkheid kan benutten.

Wat kan jij verwachten?

In dit individuele maatwerktraject van 3 maanden begeleid ik jou in jouw persoonlijke ontdekkingstocht.

Dit traject geeft jou inzicht in wie jij van nature bent.

Wij duiken samen de diepte in.

Ontdekken wat jouw grootste krachten zijn.

Gaan op zoek naar waar jouw uitdagingen zitten.

Via gesprekken en oefeningen ga jij aan de slag. 

Na afloop van het traject kan jij terugvallen op jouw unieke gebruiksaanwijzing. 

Waardoor jij begrijpt hoe jij in elkaar zit en hoe jij het beste hiervan gebruik maakt.

Het 3 maanden traject is inclusief:

Een intakegesprek van circa 1,5 uur waarin wij uitgebreid de basis van jouw unieke gebruiksaanwijzing bespreken.

Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing in rapportvorm zodat jij die altijd weer terug kan lezen (ter waarde van € 99).

Vier sessies van circa 60 minuten waarin wij de diepte van jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing in gaan.

Eén afrondingssessie waarin wij alle onderdelen aan elkaar verbinden en jij handvatten meekrijgt om jouw toekomstige keuzes te maken.

Onbeperkt de mogelijkheid om tijdens het traject om advies te vragen (tijdens werkdagen).

Tussen de sessies door krijg jij opdrachten om mee aan de slag te gaan. Uiteraard is dit niet verplicht, alleen verhoogt het wel de effectiviteit van de sessies en haal jij het beste resultaat.

Ben jij een businesscoach voor startende ondernemers?

Nee, dat ben ik niet. Althans niet op papier. In de praktijk ben ik ook goed op de hoogte van hoe een bedrijf werkt. 

Ik leer jou alleen niet van A tot Z hoe jij een bloeiende praktijk opzet. Daar zijn anderen vele malen beter in.

Wat ik dan wel ben?

Labeltjes houd ik niet van, dat past ook niet bij mijn natuurlijke manier van ondernemen😉🙈.

Ik zorg ervoor dat jij begrijpt hoe jij van nature in elkaar zit en op welke manier jij jezelf nu in de weg zit om succesvol te worden.

Vanuit dit begrip heb jij voldoende zelfvertrouwen om -al dan niet met behulp van een businesscoach- jouw praktijk te laten aansluiten bij jouw natuurlijke manier van ondernemen.

Ik heb helemaal niets met astrologie en dergelijke.

Ik ook niet🙈😉. 

Hoewel, vroeger las ik altijd mijn horoscoop in de tijdschriften. Om vervolgens direct te constateren dat het toch niet klopte. Want hoe kan 1 stukje tekst van toepassing zijn op grofweg 1/12 van de bevolking (degenen met hetzelfde sterrenbeeld)?

Deze mening stelde ik bij toen ik eenmaal de waarde van het systeem van Human Design leerde kennen. Weliswaar is dit inderdaad gebaseerd op de stand van de planeten op iemands geboortemoment, maar er zitten zoveel meer elementen en lagen in. Ieders Human Design is anders. 

Maar wees gerust: ik ga geen chakra’s uitlijnen, verplicht jou niet om te gaan mediteren, doe niet aan yoga en heb ook helemaal niets met “ga terug naar jouw innerlijke kind”-sessies.

Op welke termijn kan ik beginnen?

Ik vind het belangrijk om in ieder geval het 1e gesprek zo snel mogelijk in te kunnen plannen. Want daarin kan ik al de nodige handvatten geven, waar jij verder mee aan de slag kan gaan. 

In welk tempo wij daarna verder gaan, is aan jou. Mijn advies is om circa 2 weken tussen de individuele sessies aan te houden.

Ik heb een andere vraag.

Neem gerust contact op via jolanda@jolandalam.nl. Jij ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Investering

Dit traject kan jij volgen voor € 599 inclusief BTW.

Jij kan er ook voor kiezen om in 2 of 3 termijnen te betalen.