Ontvang gratis enkele tips over jouw natuurlijke ondernemersstijl

 

Wist je dat?

Er een systeem is dat ervan uitgaat dat ieder mens met een unieke persoonlijkheid wordt geboren

Dat er alleen binnen de maatschappij allerlei dingen vanzelfsprekend zijn, waardoor die uniekheid niet herkend wordt

Dat hierdoor jouw natuurlijke energie geblokkeerd wordt

Jij dan niet op een bij jou passende manier leeft

Jij hierdoor frustratie, woede, bitterheid, teleurstelling ervaart

Het is nog niet te laat om te veranderen.

Ook jij kan weer terug naar jouw natuurlijke manier van leven.

Dit gaat alleen niet van vandaag op morgen.

Of overmorgen.

En zelfs volgende week of volgende maand is veel te optimistisch.

Jij draagt namelijk inmiddels vele jaren aan ervaringen en daarmee gepaard gaande overtuigingen met jou mee.

Neem hiervoor de tijd maar begin wel vandaag.

Zet de eerste stap door onderstaand formulier in te vullen en ontvang zo snel mogelijk een mini-uitleg van enkele belangrijke bouwstenen van jouw unieke persoonlijkheid.

Wat kan jij verwachten?

Na ontvangst van het formulier neem ik binnen 48 uur (niet in het weekend😉) een korte uitleg op gebaseerd op jouw unieke gegevens.

Dit is een video, die jij uiteraard ook als audio kan beluisteren. Deze is te bekijken via YouTube waarbij ik er uiteraard voor zorg dat alleen jij deze kan zien.

Daarnaast ontvang jij ook een rapport van circa 5 pagina’s met dezelfde uitleg, zodat jij het nog eens rustig kan nalezen.

Ik doe dit geheel vrijblijvend, jij krijgt geen vervolgmails. Uiteraard staat in het rapport een aanbod, maar ik laat het geheel aan jou over of en wanneer jij hier verder mee aan de slag wilt.

Aanvraag mini-uitleg

Mijn unieke manier van ondernemen

Waarom heb jij mijn geboortegegevens nodig?

Ik maak gebruik van een systeem, genaamd Human Design. Op basis van jouw exacte geboortegegevens wordt via speciale software een grafiek gemaakt. Hiervan kan ik dan aflezen wat jouw unieke persoonlijkheid is.

Ik weet mijn geboortetijd niet. Heb ik die echt nodig?

Ja, helaas wel. Het systeem is zo nauwkeurig dat zonder geboortetijd ik niet concreet genoeg kan zijn. Vraag eventueel aan jouw ouders (indien mogelijk). Soms is het ook in een trouwboekje vastgelegd. Daarnaast kan jij tegen betaling bij de gemeente waarin jij geboren bent een geboorteakte opvragen. Hierin is in principe de tijd vastgelegd (tenzij deze niet bekend was).

Ik heb helemaal niets met astrologie en dergelijke.

Ik ook niet🙈😉. 

Hoewel, vroeger las ik altijd mijn horoscoop in de tijdschriften. Om vervolgens direct te constateren dat het toch niet klopte. Want hoe kan 1 stukje tekst van toepassing zijn op grofweg 1/12 van de bevolking (degenen met hetzelfde sterrenbeeld)?

Deze mening stelde ik bij toen ik eenmaal de waarde van het systeem van Human Design leerde kennen. Weliswaar is dit inderdaad gebaseerd op de stand van de planeten op iemands geboortemoment, maar er zitten zoveel meer elementen en lagen in. Ieders Human Design is anders. 

Maar wees gerust: ik ga geen chakra’s uitlijnen, verplicht jou niet om te gaan mediteren, doe niet aan yoga en heb ook helemaal niets met “ga terug naar jouw innerlijke kind”-sessies.

Ik heb een andere vraag.

Neem gerust contact op via jolanda@jolandalam.nl. Jij ontvangt zo snel mogelijk een reactie.