Empathisch

Maakt moeilijke dingen makkelijk

Goed inlevingsvermogen

Mijn CV is een bonte verzameling van functies, want ik houd van zoveel verschillende dingen dat ik nooit een specialist ergens in ben geworden.

Mijn studies en cursussen volgden een vergelijkbare grillige lijn: Assurantie B, Kwaliteitsmanagement, Spaans, Nima A, en recentelijk cursussen op het gebied van online ondernemen. Ik bouwde websites, ontwikkelde online leeromgevingen, dook in e-mail marketing en in de wereld van social media en online productontwikkeling.

Ik volgde daarbij ook coachingstrajecten. Met iedere keer hetzelfde resultaat: ik was geen stap verder dan voor dat traject. Ik werd er hopeloos van. Ik zat volop in de weerstand achter mijn computer dingen te doen die volgens die coaches succes zouden moeten opleveren.

Maar het lukte mij niet. Het bracht mij geen voldoening, ik werd er gefrustreerd van.

Iets hield mij tegen, maar wat?

Bij “toeval” ontdekte ik een systeem (Human Design) die hiervoor de verklaring bracht: het heeft allemaal te maken met energie. Een systeem dat eerst nog lastig te begrijpen was totdat ik mij er echt heel diep in ging storten.

Mijn energie ging stromen, mijn plezier in hetgeen ik dagelijks aan het doen ben kwam weer terug, ik wist dat ik ook niet hoef te weten wie ik ben. Dat ik daarvoor niet in de wieg ben gelegd. Ik mag juist lekker experimenteren, verschillende rollen aannemen. Anderen hierover vertellen, zodat zij op hun beurt weer lekkerder in het leven staan.

Ik weet nu veel beter wat mijn talenten zijn, ben mij bewuster van mijn uitdagingen, snap dat anderen een eigen energiestroom hebben.

Ik heb weer plezier in mijn leven en ga iedere dag vol energie mijn bed uit om van het leven te genieten.

Alles waar jouw ogen van gaan sprankelen, moet je doen!

Met de volgende weetjes kan je niets,

maar zeggen wel iets meer over mij🤣😉

Keientrekker. Geboren (1971😉) en getogen in Amersfoort. Inmiddels met man, 2 kinderen (2005 en 2007) en 2 poezen woonachtig op een steenworp afstand hiervan in Hoevelaken. Verder gewoond in Amstelveen en in IJsselstein.

Wereldreiziger. In 1994 voor de 1e keer buiten Europa geweest om te gaan werken in een summercamp. Fantastische ervaring. Hierna de smaak van het reizen te pakken gekregen en op Antarctica na alle werelddelen bezocht.

Boekenwurm. Al vroeg had ik de smaak van het lezen te pakken. Vooral de serie van De Vijf kan ik mij nog goed herinneren (en heb ik zelfs nog in mijn bezit). Als volwassene kan ik helemaal opgaan in spannende boeken van bijvoorbeeld David Baldacci, John Grisham en Tess Gerritsen. Maar ook schrijvers zoals Lucinda Riley en Corina Bomann vind ik tegenwoordig superleuk om te lezen. Die combinatie van historie en verhaal. Prachtig. Inmiddels lees ik overigens wel grotendeels digitaal.

Nooit hetzelfde. Ik volg nooit een recept tot op de letter nauwkeurig. Soms verander ik een klein detail, soms gebruik ik compleet andere ingrediënten. Wel altijd met het basisrecept als vertrekpunt. Man en kinderen zeggen dan ook regelmatig: “Hmmm, dit is lekker. Maar wij krijgen het vast niet nog een keer, want mama maakt het nooit hetzelfde!”

Creatief brein. In de basisschooltijd van mijn kinderen stond ik bekend om de bijzondere feestjes. Ik zag dan iets op bijvoorbeeld Facebook en werkte dit vervolgens uit in een thema.

Zo hebben wij bijvoorbeeld eens een ejtseefnerovetsrethca (achterstevorenfeestje) gehad. De kinderen trokken hun kleren binnenstebuiten aan, kwamen via de achterdeur binnen, kregen direct hun “mee naar huis-tasje”, lagen de cupcakes op hun kop, aten zij onder de tafel, deden bingo waarbij degene die als laatste zijn kaart nog niet vol had de winnaar was en nog veel meer leuks. Hilarisch!

Oog voor detail. Mijn linkeroog heeft een hangend ooglid. Oorzaak: bij mijn geboorte zat hier een vetbultje dat verwijderd moest worden. Helaas is bij de operatie ook een spiertje geraakt, dat ondanks diverse operaties niet meer hersteld kan worden. Ondanks dat ik nauwelijks zicht heb in dat oog, ontgaat mij weinig. Leg mij een brief voor en ik haal de spelfouten er zo uit.

Zangeres (not😏🙈). Als niemand mij kan horen, zing ik vol enthousiasme mee met muziek uit mijn jeugd, zoals ABBAQueen of Wham. Meestal kan ik de teksten nog feilloos meebrullen. Gelukkig voor de buren is het huis goed geïsoleerd. Toch wil ik ooit lid worden van een popkoor, als zij mij willen hebben😉.

Heb je een vraag?