Weet wie jij bent

Zonder urenlang te hoeven Googlen naar wat het allemaal betekent.

De basis van Human Design praktisch en eenvoudig uitgelegd.

Klaar voor een kickstart Human Design?

 Wanneer is dit wat voor jou?

  • Je zou best een andere baan willen. Elke werkdag lijkt op de vorige, zonder dat je met een voldaan gevoel het bedrijf verlaat. Je wilt een nieuwe richting inslaan, maar hebt geen idee welke dit kan zijn.
  • Je voelt je vaak een buitenbeentje in een groep. Dit levert een gevoel van eenzaamheid en teleurstelling op. Het zou fijn zijn om te weten waar dit gevoel vandaan komt.
  • Je bent druk bezig jouw bedrijf van de grond te krijgen, maar succes blijft uit. Jij hebt geen idee waar het aan ligt, anderen in jouw vakgebied hebben wel voldoende klanten. Handvatten en tips om hierin verandering te brengen zouden heel erg van pas komen.
  • Je hebt regelmatig meningsverschillen met jouw dierbaren. Blijkbaar is dat wat voor jou vanzelfsprekend is, dat niet voor anderen. Je wilt graag meer weten over hoe dit nu komt.
  • Jij hebt je al verdiept in Human Design maar begrijpt niet goed de samenhang tussen de verschillende onderdelen. Jij hebt behoefte aan een holistische benadering van uitleg van jouw persoonlijke grafiek.

Ontdek wie jij bent zonder vragenlijsten en therapie

In één sessie geef ik jou aan de hand van jouw eigen situatie en ervaringen inzicht over relevante onderdelen van jouw Human Design Paspoort. Honderden uren van studie mijnerzijds geven jou een kickstart op jouw Human Design ontdekkingsreis.  

Hi, ik ben Jolanda

Human Design is voor mij hét systeem om te weten wie jij van nature bent.

Zelf ontdekte ik deze methode helaas pas op mijn 51e. Wat had ik het graag eerder willen weten. Het had mij een hoop twijfels, piekermomenten, investeringen en gemiste kansen gescheeld.

Maar wat ben ik blij dat Human Design op dit moment in mijn leven is gekomen. Ben al die verschillende lagen nog volop aan het ontdekken. Maar merk ondertussen dat ik meer ga staan voor wie ik ben en wat ik denk en doe. Dat gun ik jou ook!

Thuis word ik regelmatig “wandelende Google” genoemd. Weet men het even zelf niet, dan is het het meest makkelijk om mij die vraag te stellen. 9 van de 10 keer weet ik namelijk wel het antwoord🙈. Heb als het ware een ingebouwde archiefkast.

Die op dit moment vol zit met kennis over Human Design. Ik volg andere Human Design professionals en heb verschillende digitale materialen gekocht. Helaas is Human Design vergelijkbaar met Google: het kan de weg wijzen naar iets moois, maar je kan er ook hopeloos in verdwalen. Ik zorg ervoor dat jij in 1 sessie helderheid hebt over wat er in jouw grafiek te vinden is.

Ben jij klaar voor meer zelfinzicht zodat jij beter weet wie jij van nature bent en jouw leven hierop kan baseren?

Human Design Kickstart

Krijg op een praktische, eenvoudige en duidelijke manier uitleg over jouw persoonlijke Human Design grafiek op basis van een concrete hulpvraag. Het is geen saaie monoloog van mijn kant met alleen maar informatie in een bepaalde volgorde.

Mijn doel is jou in een kort tijdsbestek begrijpelijke uitleg te geven over de persoon die jij van nature bent volgens Human Design. Ik probeer dit zoveel mogelijk te relateren aan de door jou aangegeven ervaringen.

Indien relevant, verkennen wij na de analyse mogelijkheden om Human Design in jouw dagelijkse leven meer toe te gaan passen. Hiermee ga je dan zelfstandig aan de slag.

Maar ik laat jou niet helemaal los. Jij hebt de mogelijkheid om nog vragen te stellen zodra alle informatie een beetje geland is.

het gaat om één persoonlijke online sessie van 60-90 minuten met als bonus de mogelijkheid om binnen 1 maand na afloop vragen te stellen.

 

 

U

vooraf geef jij aan welke hulpvraag jij hebt, bijvoorbeeld “welk functie past bij mij?” of “waarom loopt het nog niet zo lekker in mijn bedrijf?”; ik relateer dit aan jouw human design grafiek.

 

tips en handvatten om Human Design verder te gaan toepassen in jouw leven met als bonus een verslag met de belangrijkste informatie uit de sessie om nog eens rustig na te lezen.

 

Zomer Voordeel: € 97 incl. BTW


Vanaf september € 147 incl. BTW.

Tip: ben jij in loondienst? Informeer bij jouw werkgever in hoeverre er budget is voor persoonlijke ontwikkeling en of deze sessie hiervoor in aanmerking komt.

BONUSSEN:

  • Na afloop ontvang je een verslag met daarin de belangrijkste informatie over de besproken onderdelen
  • Ongetwijfeld dat jij na de sessie nog volop vragen hebt. Spaar deze op gedurende 1 maand en kies uiteindelijk de 3 vragen die jij het liefst beantwoord wilt hebben. 

De ervaringen van anderen met mijn dienstverlening

“Ik was op zoek naar wat antwoorden over welke richting ik het beste kon opgaan. Jolanda heeft mij vervolgens wegwijs gemaakt in de wereld van Human Design.

Zij wist precies waar zij moest zijn in mijn grafiek om inzicht te geven in mijn unieke persoonlijkheid. Ook kon zij dit goed vertalen naar hoe ik dit kan inzetten in mijn dagelijks leven.

Haar heldere uitleg en praktische tips hebben mij geholpen om mijn eigen gedrag en keuzes beter te begrijpen.

Dankzij Jolanda’s expertise zie ik nu hoe ik mijn talenten kan benutten en uitdagingen kan aangaan.

Een echte eye-opener en aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen.

Tamara – 6/2 Emotionele Generator

“Wat een verademing was de sessie met Jolanda!

Zij luistert echt naar mij en kan dit vervolgens intuïtief koppelen aan mijn Human Design grafiek.

Heel bijzonder!

Jolanda zorgde ervoor dat ik meer vertrouwen in mijn toekomst heb omdat ik beter weet wie ik ben en waar ik goed in ben.”

Simone – 6/3 Emotionele Manifesting Generator

“Ik heb een sessie cadeau gehad van een vriendin en was meteen enthousiast. Ik hoorde al van haar dat Jolanda erg veel wist en kon vertellen over Human Design en was daar erg nieuwsgierig naar. Na een korte introductie over mezelf begon Jolanda inzicht te geven in de grafiek die ze voor mij had gemaakt.

Er werd zoveel duidelijk over wie ik altijd al dacht dat ik was. Jezelf anders voordoen hoeft niet, na een sessie weet je zoveel meer waar je kracht ligt.

Jolanda gaat respectvol en begripvol met je om. Ze kan goed luisteren en weet precies wanneer ze in moet springen om iets belangrijks te vertellen.

Ik raad iedereen een sessie aan, iedereen die op zoek is naar een verklaring, iedereen die vragen heeft over wie ze zijn, en iedereen die zichzelf meer zelfinzicht gunt. Het is ook perfect om als cadeau te doen. Het voelde echt als even tijd voor mezelf.

Nogmaals dankjewel Jolanda!”

Marjelle – 3/5 Zelf geprojecteerde Projector

Daarom Human Design Kickstart

Laagdrempelige kennismaking met Human Design

Maak kennis met het systeem van Human Design en krijg inzichten over wie jij van nature bent. Hiervoor hoef je niet urenlang te Googlen, dat heb ik al voor jou gedaan😉. Die kennis heb ik aangevuld met diverse opleidingen. Inmiddels ben ik zelf een levende Human Design Google geworden😅. Ik vind het fantastisch om die informatie op een eenvoudige manier over te dragen op anderen.

Praktisch en doelgericht

Graag ontvang ik van jou vooraf een omschrijving van de reden waarom je deze Kickstart wilt hebben. Hierdoor kan ik mij zo goed mogelijk voorbereiden en jou tijdens de sessie op een praktische en duidelijke manier inzicht geven in de werking van Human Design.

Holistische benadering

Er zijn vele aanbieders van een persoonlijk boek. Hierin staat voor ieder onderdeel een uitgebreide toelichting van wat dit inhoudt. Fantastisch, alleen in de praktijk ook erg veel informatie om in 1 keer te behappen. Op basis van jouw hulpvraag geef ik jou die informatie die nú voor jou relevant is. Ik vind het beter om eerst een beperkt onderdelen goed te begrijpen dan om in 1 keer alle informatie te geven.

Ben jij er klaar mee niet goed te weten wat jouw kracht is? 

veel

gestelde

vragen

dummy
Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat elementen uit westerse wetenschap én oosterse wijsheden combineert. Het biedt inzicht in jouw natuurlijke talenten en uitdaging en hoe deze in jouw dagelijkse leven te benutten.

Lees meer over Human Design in de Snelgids in de Kennisbank

Voor wie is de Human Design Kickstart bedoeld?

Deze sessie is bedoeld voor degene die op zoek is naar meer zelfinzicht en praktische handvatten om hun natuurlijke persoonlijkheid meer terug te vinden in hun dagelijkse leven. Of voor diegene die Human Design interessant vindt, maar geen tijd / zin heeft om zich hierin helemaal te verdiepen maar wel nieuwsgierig zijn naar wat het systeem hen kan vertellen.

Hoe gaat de Human Design Kickstart?

Voorafgaand aan de sessie ontvang ik graag een korte omschrijving van de reden waarom jij de Kickstart hebt geboekt. Hierdoor kan ik in mijn voorbereiding hier al rekening mee houden. Jij ontvangt van mij een link naar onze digitale ontmoetingsruimte, waar ik circa 5 minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig ben. Jij logt in met de per mail toegestuurde link. Na een korte kennismaking vraag ik jou als eerste jouw hulpvraag nader toe te lichten. Vervolgens ga ik op basis van jouw grafiek informatie geven. Daar waar mogelijk, geef ik tips en handvatten om jouw natuurlijke persoonlijkheid beter tot zijn recht te laten komen. De hele sessie duurt circa 60-90 minuten. Het is goed rekening te houden met uitloop, in mijn enthousiasme wil ik de tijd nog wel eens uit het oog verliezen😉🙈.

Wat is mijn investering voor de Human Design Kickstart?

Op dit moment geldt hiervoor een zomer voordeel prijs van € 97 inclusief BTW. Vanaf september gaat de prijs omhoog naar € 147 incl. BTW.

Tip: als je in loondienst bent, dan heeft jouw werkgever wellicht budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag of je hiervoor in aanmerking komt.

Ontvang ik ook schriftelijk informatie?

Jazeker. Ik vind het belangrijk dat jij de sessie jou volledig kan richten op het luisteren. Jij ontvangt daarom de gebruikte dia’s als PDF. Daarnaast ontvang je nog een verslag met daarin informatie over de belangrijkste onderdelen van Human Design. Tevens heb jij de mogelijkheid om éénmalig binnen 1 maand na de sessie maximaal 3 vragen te stellen.

Hoe maak ik een afspraak voor de Kickstart?

Na betaling word je automatisch doorgestuurd naar mijn elektronische agenda. Daar kan je dus direct een afspraak boeken. Zit er geen geschikt tijdstip tussen? Mail dan even naar jolanda@jolandalam.nl en zet daarbij alvast 3 momenten waarop je wel kan. 

Ik heb een andere vraag.

Stel jouw vraag per mail via jolanda@jolandalam.nl

Ik weet alles wat ik wil. Ik ben er benieuwd wat Human Design mij te vertellen heeft.