Word verliefd op jezelf

Stralend van levensvreugde omdat jij weet wie jij bent.

Zonder vragenlijsten in te vullen of in contact te treden met jouw innerlijke kind.

Klaar om op Human Design Expeditie te gaan?

Ik vind het belangrijk dat wij vooraf contact hebben gehad en jouw situatie hebben verkend. Jij hebt de gelegenheid om jouw vragen te stellen, ik vraag met name naar welke verwachtingen jij hebt van dit traject. Als ik hierbij het idee heb dat iemand anders jou beter kan helpen, dan geef ik dit zeker aan.

 Wil jij een leven waarin jij:

  • ’s ochtends zonder verstoorde nachtrust wakker wordt met een glimlach op jouw gezicht, vol enthousiasme voor de dag die voor je ligt, omdat je weet wat bij jou past en je geen knopen meer in je buik hebt van onzekerheid?
  • vol vertrouwen beslissingen neemt, zonder te hoeven piekeren of je de juiste keuze maakt, omdat je stevig in je schoenen staat en inzicht hebt in wat echt belangrijk voor jou is?
  • een betere communicatie hebt met anderen, omdat je begrijpt waarom jullie verschillend zijn en je in staat bent om liefdevol verbinding te maken?

Ga met mij op Human Design Expeditie en ontdek hoe jij gewoon bijzonder bent

Dit traject wordt volledig op jou afgestemd. Jij hoeft geen vragenlijsten in te vullen, ik verplicht jou niet om in contact te treden met jouw innerlijke kind en jij hoeft alleen te mediteren als jij dat wilt.

Gedurende een periode van circa 3 maanden ben ik jouw Human Design Google. Dit doe ik via 5 online individuele sessies en daarnaast mag jij mij ongelimiteerd vragen stellen. Jij ontvangt van mij ook experimenten in de vorm van spelopdrachten om tussentijds de theorie in de praktijk te brengen.

Hi, ik ben Jolanda

Human Design is voor mij hét systeem om te weten wie jij van nature bent.

Zelf ontdekte ik deze methode helaas pas op mijn 51e. Wat had ik het graag eerder willen weten. Het had mij een hoop twijfels, piekermomenten, investeringen en gemiste kansen gescheeld.

Maar wat ben ik blij dat Human Design op dit moment in mijn leven is gekomen. Ben al die verschillende lagen nog volop aan het ontdekken. Maar merk ondertussen dat ik meer ga staan voor wie ik ben en wat ik denk en doe. Dat gun ik jou ook!

Thuis word ik regelmatig “wandelende Google” genoemd. Weet men het even zelf niet, dan is het het meest makkelijk om mij die vraag te stellen. 9 van de 10 keer weet ik namelijk wel het antwoord🙈. Heb als het ware een ingebouwde archiefkast.

Die op dit moment vol zit met kennis over Human Design. Ik volg andere Human Design professionals en heb verschillende digitale materialen gekocht. Helaas is Human Design vergelijkbaar met Google: het kan de weg wijzen naar iets moois, maar je kan er ook hopeloos in verdwalen. 

 

 

 

In Human Design Expeditie sta jij centraal

Jouw twijfels, jouw onzekerheid, jouw verlangens, jouw ervaringen. Met mijn solide kennis van Human Design en mijn levenservaring kan ik jou ondersteunen en begeleiden. Op jouw tempo, op jouw manier.

Alles met het doel dat jij weer verliefd wordt op de unieke persoon die jij bent. Dat jij weet hoe jij vol vertrouwen en liefde jouw volgende levensfase kan ingaan. Niets geen empty nest voor jou, maar plezier en voldoening. Zin in de toekomst die voor jou ligt!

Benieuwd of jij klaar bent om op Human Design Expeditie te gaan?

Laten wij samen ontdekken of ik jou kan helpen. Plan een gratis Check In van circa 30 minuten om jouw situatie te verkennen en te zien hoe wij daarin samen verandering kunnen brengen.

Human Design Expeditie

In dit maatwerktraject van circa 3 maanden gaan wij samen op een praktische manier aan de slag op basis van jouw Human Design grafiek. Wij kijken naar wat de onderdelen betekenen en hoe jij dit in jouw dagelijkse leven kan integreren.

Via speelse opdrachten ga jij vervolgens hiermee aan de slag. Wees niet bang, dit gaat niet om uren huiswerk. 

Per sessie bespreken wij hoe het gegaan is, de uitdagingen die jij hebt gehad, de overwinningen die jij hebt behaald en wat jij als volgende stap wilt gaan aanpakken.

Heb jij tussentijds vragen, dan kan jij die op een eenvoudige manier aan mij stellen. Via een Trello-bord houden wij namelijk het overzicht van alle besproken informatie. Alle kennis is daardoor slechts 1 muisklik van jou verwijderd in plaats van verspreid over meerdere mails.

 

het gaat om vijf persoonlijke online sessie van 60-90 minuten, iedere sessie is een mix tussen het bespreken van ervaringen, het ontvangen van meer kennis over Human Design en het bespreken van de volgende stap.

 

 

onbeperkte tussentijdse begeleiding, variërend van “wat bedoel je ook al weer met …” tot en met “denk jij dat deze vacature goed bij mij past” en nog veel meer.

 

 

 

onze communicatie verloopt via een gezamenlijk Trellobord. Dit eenvoudig in gebruik zijnde online software verzamelt alle informatie overzichtelijk, zodat jij nooit lang hoeft te zoeken naar bepaalde kennis.

 

 

Early Bird Price: € 395 incl. BTW

 Reguliere prijs € 795 incl. BTW.

In dit traject komt al mijn kennis van Human Design naar voren gecombineerd met mijn vermogen om informatie op een eenvoudige en leuke manier uit te leggen.

Omdat dit traject echter gaandeweg ontwikkeld wordt, is dit in jouw voordeel. Momenteel is dit traject namelijk voor een prijs van slechts € 395 inclusief BTW beschikbaar voor maximaal 3 personen.

BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS
Human Design gaat om de persoon die jij van nature bent. Alleen heb jij inmiddels heel wat meegemaakt waardoor je te maken kan hebben met belemmerende overtuigingen die een goede toepassing van Human Design in de weg staan. Om te helpen met dit proces heb je recht op 2 NEI-sessies. Als gecertificeerd NEI-therapeut help ik op een gestructureerde manier om emotionele blokkades op te heffen. En nee, hiervoor hoef je geen contact te maken met jouw innerlijke kind, gaan wij geen familie-opstellingen doen of kaarten trekken. Deze methode heeft mijzelf ook enorm geholpen om dingen uit mijn onderbewustzijn te verwerken en daardoor blokkades op te heffen.

Tip: ben jij in loondienst? Informeer bij jouw werkgever in hoeverre er budget is voor persoonlijke ontwikkeling en of deze sessie hiervoor in aanmerking komt.

 

De ervaringen van anderen met mijn dienstverlening

“Ik heb een sessie cadeau gehad van een vriendin en was meteen enthousiast. Ik hoorde al van haar dat Jolanda erg veel wist en kon vertellen over Human Design en was daar erg nieuwsgierig naar. Na een korte introductie over mezelf begon Jolanda inzicht te geven in de grafiek die ze voor mij had gemaakt.

Er werd zoveel duidelijk over wie ik altijd al dacht dat ik was. Jezelf anders voordoen hoeft niet, na een sessie weet je zoveel meer waar je kracht ligt.

Jolanda gaat respectvol en begripvol met je om. Ze kan goed luisteren en weet precies wanneer ze in moet springen om iets belangrijks te vertellen.

Ik raad iedereen een sessie aan, iedereen die op zoek is naar een verklaring, iedereen die vragen heeft over wie ze zijn, en iedereen die zichzelf meer zelfinzicht gunt. Het is ook perfect om als cadeau te doen. Het voelde echt als even tijd voor mezelf.

Nogmaals dankjewel Jolanda!”

Marjelle – 3/5 Zelf geprojecteerde Projector

“Ik was al bekend met Human Design en zelfs in het bezit van een persoonlijk boek en cursus van een andere aanbieder. Per toeval kwam ik Jolanda tegen op Instagram. Na bij haar mijn grafiek en mini-rapport opgevraagd te hebben, was ik onder de indruk van haar opzet en de manier waarop zij uitleg gaf.

Vervolgens heb ik een sessie bij haar geboekt en dit was een bijzonder fijn gesprek.

Jolanda’s enthousiasme over Human Design gecombineerd met haar vertaling naar praktische inzichten en empathisch vermogen heeft mij handvatten gegeven om verder mee aan de slag te gaan.”

Atiye – 2/4 Emotionele Manifesting Generator

“Toen ik voor het eerst over Human Design hoorde, dacht ik: ‘Oh nee, niet weer zo’n hokjesding.’

Maar Jolanda liet me zien dat Human Design juist niet over hokjes gaat, maar juist over het feit dat wij allemaal uniek zijn.

Zij heeft mij geholpen de enorme hoeveelheid die er in Human Design te vinden is, kort en krachtig samen te vatten.

Jolanda heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik uit mag gaan van mijn eigen kracht, om gewoon mijzelf te mogen en kunnen zijn.

Zelfs als dit afwijkt van wat volgens de maatschappij “normaal” is.”

Yvonne – 4/6 Milt Projector

Daarom Human Design Expeditie

Persoonlijke aandacht alsof je in een vijf sterren hotel zit

Jouw persoonlijke groei staat centraal. Ik zal alles in het werk stellen om jou volledig hierbij te ondersteunen. Wel met hier en daar een regel, mijn dag heeft namelijk ook maar 24 uur. Ik zie jou en zal mijn uiterste best doen om jou tevreden te stellen.

Praktische benadering

Geen lange vragenlijsten of zweverige oefeningen. Ik heb slechts 1 vraag voor jou: wat is jouw geboortemoment? Vervolgens gaan wij praktisch en concreet aan de slag. Ik weet zeker dat jij volop inzichten krijgt over de persoon die jij bent. Mijn benadering van Human Design is praktisch en concreet, gericht op het bieden van direct toepasbare kennis en tools om jouw doelen te bereiken.

Vraag mij alles

Zal deze vacature voor mij geschikt zijn op basis van hun Human Design? Hoe kan ik het beste social media posts schrijven?

Zomaar wat vragen die jij tijdens het traject zou kunnen hebben. Jij mag mij vragen met jou mee te denken. Dit doe ik wel op basis van respons, ik ga dus bijvoorbeeld niet zelf op zoek naar best passende functies of social media posts voor jou schrijven.

Concrete inzichten en verandering gedurende het traject

Gedurende de expeditie ontvang je concrete inzichten en handvatten die je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven. Samen stellen we haalbare stappen op die je kunt zetten om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Met mijn begeleiding en expertise zul je merken dat jouw leven verandert op een natuurlijke manier.

Ik ben er klaar voor om op expeditie te gaan naar mijn natuurlijke ik en weer verliefd op mijzelf te worden.

veel

gestelde

vragen

dummy
Wat is Human Design?
Human Design is een systeem dat elementen uit westerse wetenschap én oosterse wijsheden combineert. Het biedt inzicht in jouw natuurlijke talenten en uitdaging en hoe deze in jouw dagelijkse leven te benutten.

Lees meer over Human Design in de Snelgids in de Kennisbank

Voor wie is de Human Design Expeditie bedoeld?

Dit traject is voor degene die diep van binnen voelt dat zij meer te bieden heeft maar niet goed wat dat dan is. Degene is er klaar mee om zichzelf klein te houden en wil vol vertrouwen haar volgende levensfase in. Degene weet ook dat dit niet vanzelf gaat, dat er wel wat gedaan moet worden met de gegevens tips en adviezen. 

Moet ik persé eerst de Check In doen?

Als wij elkaar al eerder hebben gesproken, bijvoorbeeld via de Human Design Kickstart, dan hoeft dit niet. Zowel jij als ik weten dan met wie wij te maken hebben. Jij kan direct dit traject plannen, neem contact op via jolanda@jolandalam.nl voor de betaallink. Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Hebben wij elkaar nog niet eerder gesproken, dan raad ik ten zeerste aan om eerst de Check In te plannen. Voor jou een mooie gelegenheid om met mij kennis te maken en voor mij om jouw verwachtingen te horen. Denk ik dat ik niet de aangewezen persoon ben om jou te helpen, dan geef ik dit aan.

Wat is mijn investering voor de Human Design Expeditie?

Op dit moment geldt hiervoor een speciale pilotprijs van € 395 inclusief BTW omdat het traject nog niet ontwikkeld is. Reguliere prijs wordt waarschijnlijk € 795 incl. BTW.

Tip: als je in loondienst bent, dan heeft jouw werkgever wellicht budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag of je hiervoor in aanmerking komt.

Wat houden die 2 NEI-bonussessies in?

Met NEI kunnen onderliggende emotionele blokkades worden weggehaald zonder dat jij daarvoor terug moet in jouw herinneringen. Jij hoeft ook geen contact te maken met jouw innerlijke kind of urenlang gesprekken te voeren over jouw jongere jaren.

Met een speciaal meetinstrument kan ik namelijk in jouw onderbewustzijn op zoek gaan naar verklaringen voor belemmeringen die jij nu ervaart.

Lees meer over NEI in de Snelgids in de Kennisbank

Ik heb een andere vraag.

Stel jouw vraag per mail via jolanda@jolandalam.nl

Ik weet alles wat ik wil. Ik heb zin om op Human Design Expeditie te gaan.