Mijn coaching is gebaseerd op het systeem van Human Design.

Dit is een systeem die ervan uitgaat dat iedereen bij de geboorte een unieke combinatie krijgt waarin de vele onderdelen van Human Design samenkomen. Dit wordt een blauwdruk of (body)chart genoemd. Ik houd van eenvoudige, Nederlandse taal, dus ik noem het grafiek😉.

Meer weten over de basis van Human Design? Klik op de onderstaande knop.

Ik bied jou graag de mogelijkheid volledig gratis (je hoeft niet eens jouw mailadres te “betalen”😉) die grafiek op te vragen, mits jij in het bezit bent van jouw exacte geboortegegevens (ofwel datum, tijd en plaats).

Na het opvragen kan jij deze opslaan als PDF (knop linksboven), om er nog eens rustig over na te denken.

 

Wellicht denk jij bij jouw grafiek: ik herken mij er helemaal niet in.

Dat kan kloppen! Volgens mij herkent niemand zich er direct 100% in.

Hiervoor zijn in ieder geval de volgende verklaringen:

  1. Het systeem kent meerdere onderdelen, die soms tegenstrijdig zijn. Het gaat dan juist om de combinatie en de diepere interpretatie om te begrijpen hoe het precies bij jou is.
  2. Jij hebt inmiddels het nodige meegemaakt, ervaringen opgedaan, die ieder een bepaald effect hebben gehad op jouw persoonlijkheid. Hierdoor kan jij bepaalde eigenschappen, die jij van nature hebt, weggedrukt hebben.

Wil jij van gedachten wisselen? Wil jij nadere toelichting ontvangen? Dat kan!

Jij kan hiervoor naar wens een vrijblijvend 30 minuten “eerste stap gesprek” boeken via de knop hieronder. Of stuur mij een bericht via jolanda@jolandalam.nl. Het is dan wel fijn als jij ook jouw grafiek meestuurt😉.