Wil jij van spanning en stress naar innerlijke rust en ontspanning?

Dan is dit Gewoon Jezelf Zijn-traject echt wat voor jou!

Herken je dit?

Al bij het opstaan ben jij vermoeid. Slecht geslapen, hoofdpijn, zo geen zin in vandaag. Een blik op jouw agenda maakt het er niet beter op. De ene na de andere afspraak. Was het maar alvast vanavond!

Deze week heb jij een vrije dag gepland. Heerlijk bijslapen, misschien even naar de stad of anders lekker op de bank met dat boek dat al maanden op jouw nachtkastje ligt. Dat was het plan tenminste. Totdat jouw collega vraagt of jij voor haar wilt invallen, omdat zij echt iets belangrijks moet doen wat niet uitgesteld kan worden.

Het was weer zo’n dag. Hartstikke druk op het werk. Vermoeid ga jij naar huis. Even niets, gewoon zitten. Om bij thuiskomst een onopgeruimde keuken aan te treffen terwijl zoonlief gewoon aan het gamen is op zijn kamer. Met niet mis te verstane woorden roep jij hem tot de orde. Al mopperend gaat hij opruimen. Terwijl jij even op de bank zit, komt jouw partner binnen. “Hoi schat, dat was een drukke dag. Wat eten wij vandaag?”. Jij ontploft, verwacht hij nu ook al dat het eten klaar is? Ziet hij niet dat jij ook moe bent?

Het staat al weken op de kalender “Verjaardag (o)ma 75 jaar”. Zo geen zin in! Moet jij weer verplicht de hele avond sociaal gaan doen en vertellen hoe fantastisch jij het hebt. Terwijl jij het liefst thuis, lekker alleen onder een dekentje ligt.

Nu de kinderen jou niet meer regelmatig nodig hebben, kan jij best een andere functie gaan doen. Maar wat dan? Jij hebt geen idee wat nu echt bij jou past. Waar jij blij van wordt. Waar jij goed in bent. Of juist minder goed. Jij wordt al moe als je alleen maar aan solliciteren denkt. Dus blijf je maar zitten waar jij zit.

Na dit traject ziet jouw leven er zo uit:

Jij hebt vannacht heerlijk geslapen. Niet zo gek, want de dag was voorbij geschoten. Wel met allemaal leuke dingen. Jij vond het helemaal niet erg dat dit betekende dat je een uurtje later thuis was. Vandaag weer zo’n leuke dag in het vooruitzicht!

Heerlijk die vaste vrije dag. Inmiddels weet iedereen dat die voor jou net zo belangrijk is als iedere andere afspraak. Kwestie van duidelijk communiceren. Deze week ga jij heerlijk in jouw eentje naar de stad. Jouw garderobe kan wel wat aanvulling gebruiken.

Vanochtend ging jij de deur uit voordat zoonlief naar school moest. Jij hebt een briefje neergelegd dat hij de keuken echt zo moet achterlaten als die nu is. Met daarbij een aanvinklijstje. Want je weet inmiddels dat hij dit zelf niet bedenkt. En dit werkt. Bij thuiskomst kom je dus in een huis dat er net zo uitziet als jij het achterliet. Lekker even zitten en dan zo koken. Op de vraag van jouw partner over wat jullie eten, antwoord jij “Jouw lievelingsmaaltijd, maar wel pas over een uurtje. Ik wil nog even bijkomen, het was een drukke dag.”. “Tuurlijk schat, geen probleem. Zal ik anders vandaag koken?”.

Hoera, jouw ouders zijn 50 jaar getrouwd. Al weken kijk jij ernaar uit. Heb allerlei verrassingen geregeld. Alles om hen een supergeslaagde dag te geven. Jij geniet ervan om jouw familie weer te zien, bij te kletsen en te horen hoe het hen de afgelopen tijd is vergaan. Jij vertelt maar wat graag over hoe jouw leven er op dit moment uitziet en hoe dit is veranderd.

De zoektocht naar een andere functie is voorbij. Jij zag iets voorbij komen, voelde dat dat precies was wat jij zocht. Jij kwam, zag en overwon. Het sollicitatiegesprek was een eitje, jij kon precies aangeven waarom jij de meest geschikte kandidaat voor de functie was.

 

Na dit traject weet jij wie jij van nature bent en kan jij gewoon jezelf zijn. Jij kunt weer volop genieten van het leven, jij weet gewoon waarin jij anders bent en dat dit prima is. Die burn out gaat er echt niet komen, het leven heeft te veel moois om hiervan niet te kunnen genieten.

Hoe zou het voor jou zijn als je:

 • weer volop energie hebt
 • Een goede balans hebt tussen spanning en ontspanning
 • rust in jouw hoofd ervaart
 • weet wie jij bent en wat jij kan
 • vertrouwen hebt in de toekomst

 

 

Dit is mogelijk als jij het “Gewoon Jezelf Zijn’-traject bij mij hebt gedaan!

Gedurende 2 maanden leer ik jou wie jij van nature bent zonder dat jij hiervoor uitgebreide vragenlijsten hoeft in te vullen, urenlang hoeft te mediteren of op zoek moet gaan naar jouw innerlijke kind.

Investering

Jij kan van spanning en stress naar innerlijke rust en ontspanning gaan voor een investering van € 555 inclusief BTW.

Nu tijdelijk voor een pilotprijs van slechts € 275 inclusief BTW!

Tip: informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden om hiervoor een opleidings- of loopbaanbudget te gebruiken. Informeer bij hen naar de voorwaarden.

 

Het Gewoon Jezelf Zijn-traject bestaat uit:

 • Kickoff-gesprek (90 minuten)
 • 3 vervolgsessies (60 minuten)
 • Afrondende sessie (90 minuten)
 • Tussentijdse opdrachten
 • Mogelijkheid voor Whatsapp/Mail contact
 • Rapport met jouw persoonlijke handleiding om ook na het traject keer op keer te lezen

 

Vragen? Stuur mij gerust een bericht.

Of stuur een vraag in via dit formulier.

Dit zeggen anderen over mijn dienstverlening

Jolanda kan heel veel duidelijkheid geven aan je human design. In mijn zoektocht naar diverse antwoorden heeft zij duidelijk kunnen maken waar ik naar op zoek moet en hoe ik mijn gevoel hier beter bij kan gebruiken. 

Jolanda geeft inzicht en weet de duim precies op de plekken te leggen die aangepakt moeten worden en waarom je zo bent en doet.

 Haar expertise heeft mij geholpen om verder te kijken in wat ik al kan en hoe hier beter in te worden maar ook uit te kunnen blinken in nieuwe avonturen en uitdagingen.

Een aanrader voor iedereen.

Tamara Bakx