Basis Uitleg Human Design

 Ontdek wie jij van nature bent

 

Jij hebt jouw persoonlijke Human Design grafiek opgevraagd.

Jij bent aan de slag gegaan met de basis van Human Design.

Jij hebt volop informatie gezocht via Internet.

Jij bent nu op een punt dat jij behoefte hebt aan meer uitleg over jouw grafiek in plaats van zelf het wiel uit te vinden.

Het begon zo makkelijk, dat Human Design. Even jouw geboortegegevens invoeren en voilà, er komt een mooi plaatje tevoorschijn.

Jij werd enthousiast. Jij wilde er alles over weten. Vroeg informatie op. Ging zelf op onderzoek uit. Maar jeetje, wat is het veel!

Liefst wil jij weten hoe alles met elkaar samenhangt. Wat die grafiek nu over jou zegt. Waar jij jouw talenten en uitdagingen kan vinden. 

Been there, done that. Human Design is een fantastisch systeem, maar ook zeer omvangrijk. Het kan heel veel frustratie en irritatie opleveren als jij van het ene onderdeel naar het andere onderdeel en zelf niet goed kan inschatten wat de samenhang is. Of het wel belangrijk voor jou is.

Ik help jou graag jouw persoonlijke grafiek beter te begrijpen. In circa 90 minuten maak ik jou duidelijk wat deze jou laat zien. Achteraf krijg je ook nog een document waarin deze, en meer, uitleg is opgenomen. Zodat jij het keer op keer kan nalezen.

Hoe dit werkt?

Via de onderstaande link kan jij direct een afspraak maken in mijn online agenda. In principe is dit online tenzij jij het liever persoonlijk doet én naar Hoevelaken kan komen.

Na boeking ontvang jij van mij een factuur met het verzoek deze vooraf te betalen.  Mijn tarief is op dit moment € 94 inclusief BTW. Zonder betaling geen sessie😬. 

Op het afgesproken tijdstip zien wij elkaar en neem ik jou in circa 90 minuten mee in wat jouw persoonlijke grafiek laat zien. Jij hebt de mogelijkheid om tussentijds te reflecteren en/of vragen te stellen.

Onderdelen die aan bod komen:

  • Type & Strategie
  • Autoriteit
  • Profiel
  • Definitie
  • Gedefinieerde centra & Kanalen
  • Ongedefinieerde centra

Na afloop ontvang je nog een rapport met daarin meer uitleg over deze onderdelen. Deels betreft dit theorie, maar met name ook informatie over jouw specifieke onderdelen. Dus bijvoorbeeld wat het inhoudt om kanaal 34-20 gedefinieerd te hebben, of om een ongedefinieerd hoofd centrum te hebben.